måndag, november 16, 2009

idé

Alltså, jag kom på den här jättebra idén. Att jag skulle ha som en julkalender här på bloggen. Liksom en lucka varje dag med något spännande. Först tänkte jag att jag kanske skulle fota en grej i min lägenhet och lägga ut som 'lucka' varje dag. Kanske man börjar i badrummet med lucka ett liksom. Dom först luckorna brukar det ju inte vara nå kul i allafall. I mitten kanske det kommer nåt från köket och framåt julafton så kanske det kommer nån bild från soffan eller så.. Man vet ju inte. Sånt här kreativt kan ju ta sig vilka former som helst alltså, helt galet kan det bli om man inte håller i sig. Det gäller att sätta upp ramar så det inte spiller utanför.
Sen tänkte jag att man kunde fota en blomma som växer och slår ut lagom till julafton. Som nån slags symbol eller så. Sen kom jag på hur jävla löjligt det skulle bli och att det kanske skulle karva bort några av mina hårdingrynkor. Man vill ju inte bli betraktad som en mjukis liksom. Eller.
Kroppsdelar! tänkte jag sen. Men det kanske blir lite svårt. Jamenar, har jag ens 24 kroppsdelar som jag kan fota utan att det blir porr liksom. Ja, man skulle ju kunna köra ett finger och en tå om dagen, men allvarligt, hur kul skulle det bli.
Det kanske inte behöver vara just kroppsdelar, det kan ju vara delar av kroppen dårå. Typ en bild skulle kunna vara en bit av nacken, eller kanske en fotknöl eller min doktorstumme. Såna ställen har jag massor av ju.

Jag vet inte. Det skulle vara kul att ha lite mer av sån här, vahettere, krativitet.

6 kommentarer:

Fröken Framtid sa...

Eller fotar du en brud om dagen och lägger ut :)

.perpotator sa...

haha. det var nästan ännu roligare. jag saknar dock ett par stycken flickor för att fylla ut hela vägen till jul.
vill du vara med eller ;)

30+ sa...

Jag kan transa till mig.

Eller nej, tramsa heter det visst.

Anne sa...

haha, jag gillar julklappsluckeidén.

Såg just att du har Kat i blogglistan, en av mina vänner. cool.

.perpotator sa...

anne: japp. jag gillar hennes teckningar. synd att hon uppdaterar så sällan bara :)

Anne sa...

sant. Hon har nytt jobb också, så det påverkar nog.