måndag, november 02, 2009

veckans pausfågeljävel eller "ingen kallar mig för noll självinsikt"

Vi har skitamycket att göra denna vecka på hemliga byrån. Jag vet alltså inte hur mycket tid jag kommer att ha till bloggandet, så här kommer därför hela veckans bloggande redan idag:

Måndag:
Åååhhh jag har träffat en tjej som är världens finaste. Vi sågs på nätet för ett par timmar sedan, bestämde oss för att ses och nu är jag så jävla kär. Hon är mitt allt jag ska aldrig lämna henne! Så jävla fin alltså. 23 år också liksom så det är ju perfekt. Ok, kanske lite ung men hon sa ju att hon ville flytta ut på landet också. Gillar hundar och vill ha barn typ nu, eller kanske om ett par fyra fem år, jag lyssnade inte så noga.. Men skitfin alltså, ni skulle se henne, 160cm, 50 kg och d-kupa till mig ba!

Tisdag:
Ååååhhhh varför svarar hon inte på mina sms. Jag har fan skickat fem stycken på bara några timmar. Nu är det tre minuter sedan jag skickade det sista och hon hör ju inte av sig. Va fan är det för fel på folk idag. Jag vet ju att hon fått det för jag har leveransrapport påslaget för i helvete. SVARA FITTA!
Eller vänta. Hon måste hata mig, så måste det vara. Jag har gjort något fel igen. Skit varför ska jag alltid vara så på jämt. Det är mig det är fel på jag VISSTE det.

Onsdag:
Ååååhhhhh. Tjejen som jag träffade i förrgår har gjort slut. Mitt liv är ödelagt och jag har inget att leva för längre.. Undrar om jag kan ringa till B och beklaga mig igen. Jag kanske har tjatat upp alla gnölkrediter jag satte in från henne på mitt lyssna-och-tig-konto när vi bodde ihop.

Torsdag:
Åååååhhhh fy faaaan va full jag är alltså. Åh JÄVLAR va SATANS KUL jag har nu. Krogen FT-fucking-W. Jag ska nog ligga med den där sjuttonåringen tror jag. Det är ändå bara två månader tills hon fyller år. Månad schmånad. Shotbricka shotbricka wohoo!

Fredag:
Ååååhhhh fan va bakfull jag är alltså. Men jävlarrrr va kul vi hade igår. Haha jag tror att jag handlade upp alla mina pengar på sprit alltså. Och den där tjejen, jäklar vilken vildkatta. Killarna fattar, killarna fattar ja. Ja nu har hon ju dragit för jag sa att jag skulle iväg på ett möte. Easy come easy go höhöhö. Familjeliv är så jävla 1987 alltså. Varför ska man måste anpassa sig till normalitet in absurdum egentligen. Nä, jag går min egen väg.

Lördag:
Ååååhhhåhåhåhhhh jag är såååå ensamen. Den här vägen är sååå tom, jag dör inuti för varje steg. Ingen tycker om mig och mina kompisar ringer aldrig. Jag är nog inte värd nåt precis som mamma sa. Undrar om jag vågar ta livet av mig idag. Vad ska jag skriva i självmordsbrevet tro? Det är ju så svårt att veta hur man ska skriva. Ska man tacka nån liksom eller vadå..
Jag tror att jag reggar mig på par hundra dejtingsiter och communities istället. Kanske man hittar nån som vill ligga. Eller skicka nakenbilder på msn åtminstone..

Söndag:
Nä men alltså det enda rätta är ju att börja fokusera på andra saker, viktiga saker. Som träning och en sund livsstil. Göra lite KBT-övningar framför spegeln, Mia Törnblom-style. Affirmationer affirmationer och äkta, riktig lycka! Och jag har så kommit över den där tjejen nu och faktiskt så ska jag gå i celibat och bara vara SJÄLV. För själv är det enda rätta om man vill ha ut max av livet. Så nu ska jag ut och springa milen, sen är det rakt hem till spisen och fixa trerätters till mig själv, dessutom ska jag anmäla mig till den där kursen i spanska också. Äta gott framför teven själv - fem toasters. Jag själv FTW.

---

Ja, eller i själva verket så kanske ni kan ha dom här resten av månaden också.
OSV i evighet typ, amen.

5 kommentarer:

Sara Haldert sa...

ibland är du fullkomligt briljant faktiskt.

.perpotator sa...

jag håller inne en hel del
:)

thewoodfairy:: sa...

Jamen, ett helt års bloggande - bara sådär!

Lust och Fägring sa...

Amen!

emster sa...

Wiii, vad bra! *Love it* Kan du inte söka till bonde söker fru dårå. Thilde liksom. weyheyyy!