torsdag, november 18, 2010

lyckan kommer. flera gånger per dag ibland

Det här inlägget förtjänar faktiskt en uppföljare, det tycker jag med.
Att ha någon som läser ens blogg från början till slut har sina perks. Sina downs också, men dom räknar jag inte lika noga nu för tiden. En av dom bra sakerna är ju att man kan få veta hur man mådde generellt sett under ett år. Hon ba; ja du var olycklig då. Typ.
En annan är att man får läsa sina inlägg igen ibland.

Allafall så har jag ju en flicka nu. Hon är klart värd över femton faktiskt. Jag skulle säga att hon är värd minst 25. Eller kanske 30. Jag menar att det finns ju andra saker som liksom bidrar till den totala lyckan. Sen vill jag ju inte fylla upp alla hundra poängen heller. Det måste ju finnas plats för dom fem poäng som till exempel en utlandsresa kommer att göra.
Jag skulle hävda att man kanske har en konstant lyckonivå och en dynamisk dito. Det dynamiska utrymmet är väl cirka 30 punkter skulle jag tro. Sen kanske man kan lägga resten som ett konstant värde.
En hund skulle göra kanske fem punkter, men bara under levnadstiden. När hunden dör så går det ju ner. Och så där kan man fortsätta i all evighet med allt annat också. Fast min flicka är trettio. Minst. Amen.

Med man menas jag.


3 kommentarer:

Automeris sa...

Snusk! Nu är du snuskig! Uscha!

.perpotator sa...

är jag junte

Automeris sa...

johorå du trodde att du var diskret men du var SNUSKIG!