torsdag, februari 05, 2009

Boring Birgitta

Heja Ryan Air!

"a storm in a D cup" liksom.. jag nästan dör av skratt.

och den fruktansvärda annonsen dårå4 kommentarer:

Anonym sa...

Vingligt åsiktspaket att gilla både stendum grabbig reklam OCH Sara Stridsberg. But then again gillar du ju både Petra Östergren och genusfeminism också. En skön grej man kan fortsätta med efter att ha läst mycket är att fundera på vilka åsikter som är kompatibla med varandra :-)
Sa hon som har läst allt.

.perpotator sa...

Jag sa inte att jag gillade reklamen. Det jag gillade var Ryan Airs klockrena svar på ett korkat påhopp. Dessutom var det väldigt roligt för att komma från ett stort företag, givet de jag jobbat på. Jag ser ingen motsättning i att ta dom bästa bitarna ur alla kakor, även dom dåliga. Läser man bibeln är det faktiskt ens skyldighet att läsa häxhammaren också.
Petra Östergren har sina poänger om man inte läser henne med sådan dogma som bara en universitetsfostrad feminist skulle göra. Mina åsikter är dessutom väldigt kompatibla. Jag tycker dom speglar min persona väldigt bra. Dom svänger hit och dit dag för dag.

thewoodfairy:: sa...

Ryan airs svar hade rolig ton, och hade kunnat bli riktigt kul. Men det kändes lite för grabbigt dumt allteftersom man läste, så det roliga dog på halva enligt mig.

Det roliga var att lotta ut biljetterna.
Det pinsamma var dock flera i ett barnsligt utspel av en onyanserad mansgris.

Nä. Jag är böjd att hålla med hon som läst allt, jag.

Anonym sa...

En annan skön grej man kan göra är att odla sin riktiga personlighet istället för sin persona också.
/Sa hon som efter att hon läst allt såg några Bergman också

PS. Snart är jag lika sur i tonen som din vanliga anonym. Börjar förstå varför hon gillar det. Det är liksom lite spotta hårboll över det ;-)