lördag, oktober 03, 2009

hjärtat är bara en muskel

Allvarligt talat. Nästa gång någon tjej kommer hit och ligger med mig och kallar mig söta saker och pratar om famtid och personliga saker för att sedan titta mig i ögonen och säga att alltså du är fin och söt och snäll och så men.. då borde jag nog plantera en domkraft i ansiktet på henne.*

Den här helgen tänker jag operera bort den här känslan som hon gett mig för jag överlever inte annars. Jag är inte den som vill vänta. Varken vid röd gubbe eller i bankomatkön. Absolut inte tänker jag vänta på någon tjej. Oavsett vem hon än verkar vara eller hur hon än är. Jag betalar inte med min tid för en möjlighet. Och jag fattar att man måste investera något för att få avkastning. Men på allvar har jag gjort det. Jag har investerat mig själv och varit öm och trevlig och egentligen bara mig själv, fast lite mer kär liksom. Jag har spelat spelet och jag har varit kall och visat intresset. Men hon är upptagen. Och jag fattar det. Det kommer sms som säger hej och jag vill men kan inte och bla bla bla.
Så ikväll går jag på lokal och tittar på konsert. Kanske gör jag ett bootycall till mitt gamla knull som har börjat höra av sig igen. Bara för att döda det här magontet. När jag kommer hem somnar jag och på söndag är det tre kilometerspåret och på kvällen har jag på teven i bakgrunden medan jag bloggar lite om lördagen. På kvällen kommer ångesten men då är jag åtminstone inte kåt längre.

Det är Camera Obscura på Hornstulls strand. Gamla Street för de som inte vet.

*alltså hon har inte gjort det än men jag har gått kurs i krisberedskap och brandskydd** och vet att bästa sättet att slippa släcka bränder är att inte lämna något som kan ta eld framme.

**först skrev jag barnskydd, ja ba; ehe vad är nu detta för felskrivning

3 kommentarer:

Skinhead Barbiedoll sa...

släng dit domkraften, jag har hört att det är bra att ha framförhållning.

.perpotator sa...

bra att fler än jag tänker så.
du kan få hämta den i garderoben på konserten ikväll.

Ida I Kina sa...

Hahaha! Ja det är väl inte riktigt meningen att skratta åt dig men det är så jäkla klockrent. Jag är också så jävla trött på att vara den snälla, den som bara ger och väntar och väntar och väntar. Jag har också gett upp. Ditt inlägg gjorde min kväll.