torsdag, december 24, 2009

julfråga

En gammal kompis vill ses i stan. Jag har inte träffat henne på flera år och vet inte riktigt varför vi skulle ses heller. Kanske vill hon ligga. Men då kanske jag måste fråga nån om jag får, för det måste man när man är kille eftersom tjejer inte kan bestämma sånt själv.
Eller jag vet inte.
Jag tänker allafall inte fråga om lov har jag bestämt. Och dessutom är hon bara en kompis. Och sen är det inte säkert att vi kommer att hinna ses för det är långt till stan här.
Och dessutom är det dyrt med hotell och jag betalar inte ett hotell för att få ligga. Nä, jag åker hem istället. Snart kommer det en flicka och hälsar på nämligen. Och hon är supersöt.

God Jul på er.

7 kommentarer:

Frk Fräken sa...

Nämen nu pratar du väl i nattmössan. Varför skulle inte tjejer själva kunna bestämma om de får/tänker ligga eller inte. Eller menar du att en tjej inte får bestämma över dig men i så fall är det väl upp till dig ajälv att bestämma dig för om hon får bestämma eller inte. Rörigt?? Kanske det :). Hoppas du haft en god jul!!

.perpotator sa...

jag menar att många argumenterar så..

Frk Fräken sa...

tjejer eller killar?

.perpotator sa...

alltså, så här låter det; "men ska du verkligen ligga med henne. varför låg du med henne..".
som att det är enbart mitt beslut att ligga liksom. ok, man kan väl se det så, men då kan väl lika väl jag hamna i samma sits som henne. att jag är den dom pratar så om. jag tycker att det är orättvist.

Frk Fräken sa...

Pling - nu fattar jag vad du menar. Men hur vet du att de inte pratar om dig så? Fast roligare är väl om de pratar om dig som "åhh har du legat med honom - han är så himla snygg". Eller "självklart ska du ligga med honom". På ett sätt är det väl man själv som tar beslutet för om bara en tycker att man ska "göra det" så blir det inget och om en säger nej bli så blir det heller inget.

.perpotator sa...

precis så. men det stör mig att höra det där varje gång. som med allt annat ska man väl hålla käften om det för att slippa alla kommentarer.

Frk Fräken sa...

Äsch folk har så mycket åsikter om saker som de inte har med att göra. Man får bara dräpa av någon giftig kommentar så de aktar sig för att uttrycka sina dumheter i fortsättningen :)