måndag, december 07, 2009

späkning

Hur i helvete kunde jag vara så dum att jag missade Baskery på Stallet i fredags.
Det här kommer att jaga mig resten av året. Jävla klant. Fan för mig.
Jag brukar ju påstå att det inte finns något som heter "jag kom inte ihåg". Det heter "jag ville inte". Så visst, jag kanske inte ville jättemycket då. Men planen. Planen!

Alltså allvarligt. Fast dom spelar väl fler gånger gissar jag. I Sverige hoppas jag.

Annars lyssnar jag på Tommy Körberg på Spotify. Julmusik dårå.

Och det här med tjejerna. Min arbetsgivare skulle bara veta hur många bollar jag kan hålla i luften. Jesus alltså, jag är imponerad av mig själv.

Hon med hundarna går fetbort allafall. Hon är otrevlig. I don't do otrevlig.

På ett mer personligt plan så är jag fortfarande kär i min tatto. Vi tittar på varandra flera gånger om dagen och tänker vackra tankar.

5 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Never do otrevlig, det är inte trevligt. Kanske var det en boll du tappade som gjorde att du missade konserten... Du kan ju alltid skylla på att du var så djupt försjunken i din tattoos ögon :)

.perpotator sa...

fast nu är hon trevlig igen :)
och det kommer fler konserter med dom, jag kan gå då. jag var nog mer djupt försjunken i internet. jävla internet

Fröken Fräken sa...

Uhummm tillåt mig vara lite skeptisk... Nu känner jag ju vare sig dig eller henne men jag tycker att otrevlig sällan blir trevlig på riktigt, men hoppet är ju det sista som lämnar mänskan =)

.perpotator sa...

ja, nä men hon förklarade sig och så, så det är ok nu. det räcker för mig för jag är ingen som är långsur eller så. bara man kan vara stor nog att be om ursäkt så, visst?

Fröken Fräken sa...

Jo absolut, fel kan alla göra (även fröken perfekt som är mitt tredjenamn) huvudsaken är att man kan erkänna dem och be om ursäkt om man gjort någon illa!! If you're happy I'm happy, typ