onsdag, januari 13, 2010

besökare

Det är så svårt att blogga när man inte stör sig på något. Jag går på stan som en vanlig man och tänker inte en sekund på andra människor i min närhet.
Sen kan jag ju inte blogga om mina ligg heller. Mycket för att jag får så mycket skit från folk som tycker att jag agerar osunt, men även de som tycker att jag är omoralisk eller för impulsiv. Jag kunde inte bry mig mindre om dessa. Själv anser jag att jag har fått ett bättre liv. Men i andras ögon; vem är jag att bedöma mina egna val. I jakten på det mest normala samhället vill jag faktiskt inte vara med. Det är inte synd om människorna.
Men mest är det för att jag inte ligger lika mycket som jag ger sken av. "Det är mest käften och bakbena", som mamma skulle sagt.

Till helgen får jag besök. Jag kanske är lite förtjust i henne men aktar mig för att känna för mycket. Jag är ju känd för att trycka gasen i botten liksom. Men nu går jag försiktigt fram.

Jag vet att jag var roligare förr. Jag var också mer självanalyserande. Jag är det nu med. Fast mestadels afk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

kan du inte skriva om liggen i den andra bloggen?

Anonym sa...

Jag förstår inte det där med jakten på det normala samhället och det är inte synnd om männiksorna. Kan du förklara? <3
/EV

Fröken Fräken sa...

Låter ju egentligen positivt att du inte stör dig på något. Men jag tycker undertonen är uppgiven och lite melankolisk. Upp med hakan och bry dig inte om vad folk säger och tycker. Njut i stället av trevligt besök i helgen. Kram

.perpotator sa...

anonym 1: kanske det du..

anonym 2: men allt ska ju vara så normalt hela tiden. det onormala ska vi ju helst operera bort. but why?

fröken: jag njöt. hon med lät det som ;)