torsdag, mars 18, 2010

funderingar

Saker jag funderat på idag:

Vad fanns innan universum. Om det innan big bang inte fanns någon materia alls.. Alltså hur!? Huuuur?? Föresten så säger Lawrence Krauss att även ett fysiskt tomrum (vakuum) innehåller materia och antimateria som slumpmässigt uppkommer och försvinner. Vilket alltså skulle innebära att det kanske fanns något innan big bang. Men min största undran om det här är hur det liksom såg ut. Hur ser det ut, det där innan ingenting fanns. Innan allt som finns nu fanns.

Varför känner jag att det är en bra idé att anmäla sig till utbildningen som förbinder en att åka på utlandstjänst i ett krigsdrabbat område. Är jag uttråkad eller har jag en morbid dödslängtan. Och kommer någon att bestämt avråda mig från det.

Vad hände med kärleksförklaringen. När jag var 20 så sa man ju till tjejen snabbt som ögat att man var kär. Eller åtminstone till någon som kunde skvallra det till henne. Nu ska man hålla på och vänta på rätt tillfälle. Fattar inte..

Ja, sen vare nå mer men det har jag glömt. Från att jag lämnade toan och kom tillbaka till mitt rum så bara försvann min stora tanke. Simla glömsk alltså. Är det åldern?

7 kommentarer:

Linn sa...

På fråga ett säger jag: tante upp sånt här, jag förlorar förståndet.

På fråga två säger jag: åk för bövelen. Det är ju skitcoolt.

På fråga tre säger jag: fattar inte heller. tycker vänta i alla former är fel.

Det fjärde får du hitta själv.

thewoodfairy:: sa...

Fråga ett: Samma som det ser ut bortanför Universum och efter. SVarta hålen i unviersum kan ge en fingervisning. Jag föreslår en studieresa.

Fråga två: För att det är utvecklande och ger tillbaka till ens egen självbild så att egot mår bättre. Åk såklart.

Fråga tre: Egentligen är det en lögn det där att man bör vänta. Den enda skillnaden är att färre blir kär i en när man blir äldre. Det är jobbigt om man säger att man är kär, om de inte är det tillbaka. Situationen tar liksom ofta slut då, så att säga. Och det blir ju fel oavsett tillfälle.

Fråga fyra: Ja.
Men det kanske också beror på att man har för litet huvud. Man måste tänka antal tankar i taget i proportion till vilken diameter på huvudskålen man har. Formel: x upphöjt i 4 mulplicerat med Y dividerat i 2= antal samtida tankar.

malin sa...

Hur gammal är du egentligen?

malin sa...

Hur gammal är du egentligen?

.perpotator sa...

jag är äldre än jag uppför mig..
om jag skulle uppföra mig åldersadekvat skulle jag typ ha barn och en tjej som jobbar på kontor och har potatisfärgade strumpbyxor under sin pennkjol.
nu tittar jag mest på tatuerade tjejer med rufsigt hår. älsk älsk.

Hannepannepuff sa...

1) orka.
2) åk om du måste, men ge fan i dö. det är inte okej.
3) vänta är skräp. Ted also says.
4) man ska ha en liten diktafon och spela in allt man tänker. Plötsligt - something shiny comes along och så har man glömt allt.

Anonym sa...

När du var tjugi sa du till mig att du var kär i mig. Därför anser jag mig ha veto när jag säger: Du åker faaaaan inte till några krigsdrabbade länder. Skärp dig och skaffa din tjej med fula strumpbyxor och köp en hästgård i sörmland istället.
/Bästisen