onsdag, juni 16, 2010

exklusift som schutton

Det här är dagens, ja kanske veckans, märkligaste.. eh, artikel?

Expressen, nej förlåt, Johan T Lindvall, har fått en exklusiv intervju med Daniel strax innan bröllopet. Men sen läser man och som alltid blir man helt paff av kvällsjournalistiken i det här landet.

Först och främst är ju citatet i rubriken helt ihopmonterat. Hela texten handlar dessutom bara om journalist Johan T Lindvall och hans förnäma kontakter i kungahuset. Jag tröttnade på att räkna antalet "jag" i texten och förundras över varför herr Lindvall faktiskt måste vara med på bild tillsammans med Daniel.
Och sen alla hittepågrejer som skrivs; "Daniel Westling och jag träffades i går ute på Skeppsholmen i Stockholm". Pröva "möttes vi som hastigast på gräsmattan"
Nittio procent eller mer handlar om textförfattaren själv, men sen säger ju faktiskt Daniel hela tio ord. Det räknas väl som intervju va? Ja vi säger så.

Och dom där frågorna då. Det påminner om Magnus Betnér när han berättar om Expressen.. "Jaa du förstår säkert varför jag ringer..". Resten av "frågorna" är inte ens värda namnet.

10 ord. Sen knypplar dom ihop en rubrik av det också.
Exklusivt, Expressen. Verkligen exklusivt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Indeed. Han blev visst en nyckelperson i .. allt.

thewoodfairy:: sa...

Naturligtvis var jag tvungen att surfa in på expressen och leta upp den exklusiva artikeln. Helt underbart, det är som någon slags mysig masochism att läsa om sånt, man vrider sig av pinsamheterna som ger ett spännande pirr i magen.

Jag säger bara:

"han var stressad, men sken upp som en sol när han såg mig"

Vi det laget låg jag redan halvt vriden under skrivbordet.