onsdag, november 10, 2010

Jag jag jag och du

Jag kollar på Dominic Muren på tuben. Jag kollar på Dominic Muren på vimeo. Jag dagrömmer om lägenheten. Jag tänker på flickan och hennes vackra jag och längtar tills vi ses igen. Längtar till att få bo ihop. Jag svarar på mail och föreslår exportering av vrf och uppgraderingar till ny hårdvara. Jag bakar bullar med äpple och kanel och några med konjak i. Jag sitter och stirrar på datorn hemma. Den som var min livlina för ett halvår sedan är nu bara en tom menlös grej som står där. Om jag skulle avsluta alla mina blogfeeds så skulle den bli helt värdelös. Jag tittar på moderskeppets filmer och lär mig nya saker i Photoshop. Jag vaknar på natten och skrattar åt menlösa saker jag drömt. Hon ligger brevid och blir lagom irriterad men behåller sitt fina sätt.
Mina armar hänger efter sidorna när jag är med henne. Det är skönt och jag upptäcker nya saker med mig själv. Tänk att år av terapi inte kunde få mig att slappna av så. Det behövdes bara en som lovade att inte anfalla. Jag är fortfarande rädd för det, men inte lika mycket. Mindre för varje dag.
Jag surfar på blocket och vill köpa en gasmask. Den ska hänga i lägenheten. Den där fina som vi tittat på i smyg. Vi ska ha saker på väggarna. Inget ska vara kalt och trist längre. Hon tar färger med sig till mig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

vackert. och ursäkta min nyfikenhet, men hur gammal är hon?

Automeris sa...

Ja precis, hur gammal kan hon vara? Det undrar jag nu. :)

.perpotator sa...

ja, hon är väl typ sjutton eller nåt. kanske 23. inte trettio allafall. möjligen är hon 20. jag måste nog fråga henne snart, det verkar ju vara viktigt och så..