onsdag, januari 14, 2009

skämmes

Nä, redan efter en minut så känner jag att, nä, så ful får man inte vara. Jag ska så klart inte ligga med henne. Eftersom hon med stor sannolikhet inte skulle hålla tyst om det, så skulle det innebära slutet på min ridning. Och den håller jag högre än vad som helst annat.
Ja, jag skulle ju inte kunna hålla tyst om det heller.

Men allafall. Hands off perp.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker verkligen du ska ta ditt eget beslut på allvar i det här fallet. 17-åriga brudar (och ändå yngre sådana) har i alla tider blivit "kära" i lärare, äldre grannpojkar m.m. MEN det innebär för den skull inte att 36-åringar ska ligga med dom.

Ta istället en seriös funderare på vad det kommer att innebära för ditt liv på lite sikt om det ömsesidiga ointresset mellan dig och jämnåriga tjejer håller i sig. Medans du ligger med dom runt 20 i X antal år till.

/Din evigt lika allvarstyngda kompis (som, ja, har legat med onödigt unga människor ibland men som också förstår varför det är en jävligt blek idé och absolut inget att skryta om.)

Anonym sa...

I love B

Anonym sa...

Blä, du är inte så... najs.
Inte ens om jag var tvungen att återbefolka världen skulle jag ligga med dej.

(Jupp, I'm baaack. Tillfälligt iaf.)

.perpotator sa...

är det min anonyme antagonist igen.. välkommen tillbaka då.

Anonym sa...

Tack så mkt! Men troligen är det bara tillfälligt eftersom jag allt som oftast glömmer bort att du finns och hur underhållande du är.

/Anonym

Automeris sa...

Ja men du! B har helt rätt. Tänk på vad det kan innebära! (kanske att du tillslut gifter dig med en ung å fräsch tjej medan dina jämnåriga kompisar har...ja nått annat, mer rynkigt)