onsdag, september 02, 2009

box box!

Vad fan är det med kollektivtrafiken i den här jävla kukstan?
Och jag svarar:
Den är för sen, för varm, för sällan och för full. Full av fula jävla människor som andas upp mitt syre och tar upp mitt utrymme i bussen. Kan vi inte bara enas om att ni ska sluta köpa dom fulaste jävla konsumjeansen ni kan hitta bara för att dom är billiga. Och stå inte ivägen överallt ok. Kan ni inte bara FLYTTA er. Ni står som sjåpiga spärrmongon precis där man ska gå. Och lägg inte väskan på sätet brevid och gnäll när jag sätter mig på den. Det är inte jag som ska be om ursäkt. Det är fan ni!

Och vad är grejen med alla jävla fyrtitalister och att dom inte kan ge fan i att prata om jobb tamigfan hela tiden. Jag är ny på mitt jobb och sitter i ett fikarum med tio andra och dom kan inte ens fråga en endaste sak om mig. Är det tyst i en minut så MÅSTE nån prata. Och då pratar dom om jobb. För i helvete håll käft om jobbet nån gång. Och jag tog det här jobbet för att slippa prata jobb på fikat, och vad händer..
För fyrtitalisterna kan inte prata om något annat än jobb jobb jobb. Det är fan tragiskt. 2013 så går dom sista fyrtitalisterna i pension. Och det säger jag bara; Fy FAN va skönt det ska bli. Hoppas ni dör riktigt jävla snabbt också. Ni är fula och i vägen. Det är något magiskt med den där mellanåldern alltså. Dom som är över sjuttio, dom blir ju liksom gulliga och så, men mellan 45 och 55 så verkar man drabbas av nån fulma som ba lägger sig över hela ens aura.
Jag DÖÖÖR vad arg jag är idag. Jag tror att jag ska kasta bort alla mina grejer som ligger i disken för jag är så arg. För arg dör att diska. För arg för att tänka rakt.

Och en sak till alltså. Dom här jävlarna som i argumentationer häver ur sig "saker jag lärt mig av aftonbladet" som repliker, borde vi inte bara döda dom med.

Nu ska jag köpa snus för det här var definitivt sämsta jävla dagen att sluta snusa. Imorgon köper jag en bil som jag kan vara själv i. Fuck off era jävla kollektivresenärer!

6 kommentarer:

30+ sa...

Dagens ord: Fulma.

Jag märker att du är nöjd med jobbytet. Från cp 70-talister till cp 40-talister. Väl bekomme.

.perpotator sa...

jag älskar mitt nya tuffa jobb.
det är människor jag inte gillar.

thewoodfairy:: sa...

Kram,dårå

Anonym sa...

What we in Stöde call nikotinabsinens :-D

in cell sa...

bytt rutt till jobbet misstänker jag? om du inte av principskäl fortsätter att jobba i samma lokaler trots att företaget byts ut...?
nya vägar, nya aggressioner. så ser den ekvationen ut. den är orubblig.

Piakvinnan sa...

Underbart.