fredag, september 18, 2009

pretty pleeeease

Jag är ganska säker på att jag får dubbla löner den här månaden. Slutlönen från mitt gamla jobb och första lönen från mitt nya.
Om det är så. Och då menar jag verkligen Omm som i logiken, Om och endast Om. Då ska jag köpa mig en studio!
Jag ser fram till lönedagen då jag kan få veta. Eller faktiskt så ser jag fram mot den dag då lönebeskedet kommer. Faaan vad jag ska köpa det här då!
Elinchrom är jävligt bra grejer ska ni veta, och resten som jag vill ha kan jag bygga själv. Det blir en reflexskärm, vit och svart på vardera sida. Det kan man ta en frigolitplatta till som man målar på ena sidan. Sen blir det ett raster till en av blixtarna, det kan jag göra med några sugrör och nåt lock av nå slag.. kanske. Och kanske kanske har jag råd med en radio till blixtarna, men jag tror inte det är nödvändigt. Det är som lyxönskningen.
Min lägenhet kommer att bli jättefin med dom där grejerna och i min hjärna har jag redan möblerat med dom på olika ställen.
Och det är dessutom en utmärkt avledare av min attraktion/distraktion just nu. Jag måste förbereda mig på mina katastrofscenarios som min hjärna har spelat upp för mig i några dar nu.

Det var så här det var att va kär när man var liten.
Det är sådär att vara kär när man är stor.

1 kommentar:

30+ sa...

Prylbög!

Men sweet med love. Jag håller tummar.