söndag, mars 21, 2010

blogga rå

Jamen vad liksom. Jag är ju simla tråkig. Jag har allafall bestämt att jag ska gå på infomötet om utlandstjänst. Eller det är inte enbart det dårå. På mitt jobb kan man signa upp för extra tjänstgöring, vilket innebär att man går en utbildning på heltid under ett halvår för att sedan stå till förfogande för utlandstjänst i krisdrabbade områden. Det handlar bland annat om att koordinera information till trupper och annan personal i området. Det är inte som att man kommer att gå omkring på minfält eller så. Inte så jättefarligt men säkert en bra erfarenhet.
Dessutom slår det alla gånger känslan av att komma hem till en tom jävla lägenhet och laga sin middag som man äter framför teven medan jag kollar på ett avsnitt av vänner. Sen sitta vid datorn och prata med folk jag aldrig kommer att träffa och sen somna i sin stora mjuka säng själv.
Allt medan Ebbas textrad maler i huvudet; "jobba jobba, jobba äta lunch..". Härligt liv, verkligen. Sen säger dom att man ska inte vara sån as if-människa. Fuck you säger jag, hur ska man annars överleva. Jag vägrar att sjunka ner i min egen skit. Tänker inte hamna i stirrkoma med väggen igen, där jag sitter på golvet och sörjer allt jag haft och allt jag borde fått.
Kanske lite därför jag tröttnat på alla som håller på så. Det gör mig nästan arg när folk hoppar på mig på msn och gnölar över sitt liv.
Så här går det alltid till;
Dom: "jag mår så dåligt.."
Jag: "jasså, hur då menar du?"
Dom: "jamen jag är så deprimerad"
Jag: "jasså, hur vet du att du är det då"
Dom: "vad menar du.." alt "jag vet inte" alt "orkar inte prata om det"
Jag: "vänta så hämtar jag fiolerna"

Glöööö. Sluta ta upp min tid med ert gnäll. That's why they are called Your problems.
Life sucks, get a fucking helmet!

*being the okänslig bastard*

3 kommentarer:

Jenny sa...

Läste du Strage i På stan i fredags? Lyssnar du också på nu metal och längtar efter att bli kanonmat?

Anonym sa...

Okänslig bastard...hmmm...låter som att du kan få svårt att klara av det i längden. Men försök gärna!
Om jag kommer på ett enkelt sätt att förklara skillnaden mellan "sörja" och "älta" så återkommer jag. Tills vidare låter jag dig hållas och hoppas ditt kul håller i sig.
/Den där du vet

.perpotator sa...

Jenny: Nope, Strage.. han såg jag på Hultsfred för fyra år sedan. Han är ganska lång och jätteful. Fulsnygg säger man om man är tjej.

Anonym: Så här kanske; "Älta är det du gör, sörja är det jag gör".
Works both ways.