söndag, mars 21, 2010

eh.. what

Nu när jag har sett den där New Moon så kan jag inte mer än hylla nedladdningstekniken. För tänk om jag hade lagt pengar på den. Då hade jag nog avlidit.
Och vad handlar den om liksom? Bella springer omkring som en åsna mellan dom där två skitfula killarna som faktiskt borde ta och klä på sig lite mer. Och alla vill dö hela tiden.. vad är grejen med det?
Nä, Bella borde ta och skaffa sig en hederlig kille istället. Nån som är hemma på kvällarna istället för att springa omkring naken i skogen. En kille som kan ta och hångla upp henne och som hon kan få ligga med nån gång.

10 kommentarer:

emster sa...

men jake uran tröjan... *mmm*

.perpotator sa...

nämen alltså..
vad handlar den om??

Linn sa...

Den behöver inte handla om nåt. Det är som porrfilm för tjejer liksom.

.perpotator sa...

linn; dålig porr, I take it?

Anonym sa...

som kille är jag ju mer att falla för victoria eller jane, snarare än bella där. helt ärligt är det också det som stör mig mest med storyn, att där inte bara kryllar av mänskliga killar som faller som furor för båda de två.

emster sa...

Linn: *hehe*

Linn sa...

Jag tänker såhär: vanlig porrfilm har ingen handling. New Moon har ingen handling. Vanlig porr har mycket avklädda tjejer. New moon har mycket avklädda killar. Vanlig porr är pang på rödbetan (typiskt killigt beteende). New moon har inget pang överhuvudtaget, men två timmars teasande. (Typisk tjejigt).

Emster: right? right.

.perpotator sa...

ja gud. det var tur att jag hade popcorn allafall.
men allvarligt. varför går Bella och ser ut som en slagen hund hela tiden? är det kanske därför ingen vill ligga med henne..
och vadå ingen handling. ibland kommer det ett pizzabud som ba råkar inte ha runkat den morgonen så han kan komma över typ tre tjejer samtidigt. ibland är det en bilmekaniker som inte har växel utan måste ta betalt på annat sätt.
there's handling för dig.

emster sa...

men asså när jake inte har tröjan på sig, asså mjau vad fint det är. jag tycker att det tillför ngt, det för handlingen framåt. hade inte alls varit lika bra med tröjan på.

.perpotator sa...

ems: du kommer undan med det där. mest för mjauet.
men han borde inte ha tränat axlarna så himla fel/mycket. böghandtag kallas sånt på gymmet har jag hört..