måndag, april 19, 2010

jag har inte råd

Jag vet inte med er andra, men jag vill då inte betala vare sig löner eller andra kostnader till flygbolagen i Sverige. För det är väl inte så att pengarna till det här kommer från nån outhämtad lottovinst?
Nä, det tror inte jag heller. Det är så klart skattepengar som ska ut till dom privata bolagen igen. Och den här gången behöver dom inte ens skylla på att så få reser. Det är synd om dom på riktigt.

Sen tycker jag att vi redan nu ska försöka hitta och täppa igen käften på alla kränkta gnölisar som snart kommer att prata ut om förhållandena på bussresan från Barcelona, eller hur länge dom fick vänta på båten som skulle ta dom hem från England. "Buhu vi fick vänta så lääänge på att få åka hem"
Det är ett fucking vulkanutbrott. Det finns inget annat att göra än att laga efter läge. Och nej, vi vill inte läsa era snyfthistorier. Skaffa en hjälm och håll så käft.


Bonus; en kort bön att be innan ni somnar.

Kära Gud, gör så att Katla vaknar. Amen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

tyst med dig, jag vill till frankrike på måndag

.perpotator sa...

jag med vill till frankrike!
får jag åka med

Anne sa...

och jag vill till LA och NY som är planerat sedan länge. Cyniskt tror jag dock att de kommer köra igång flygtrafiken alldeles oavsett efter en tid.

.perpotator sa...

det tror jag med. och då kan vi åka till paris, ja? ja!