måndag, april 19, 2010

moralens väktare


Alltså jag kollar ju inte på porr. Det här brukar jag alltid ta upp med min tjej (när jag har någon) för att undvika onödiga "slitningar". Jag tycker att det är så plastigt och så med porr. Och det är ju så synd om alla stackars tjejer. Till och med där är dom offer liksom. Och killarna likaså. Svin allihopa. Nej, det vill jag inte veta av.
Så. Jag kollar inte på porr.
Jag tycker också att det är skönt att veta att mina tjejkompisar har hittat killar som inte heller gör det. Kollar på porr alltså. Bra att veta att man inte står ensam i det här valet liksom.
Javisst, jag prenumererade på Moore förut, eller vilken tidning det nu var. Men den läste jag ju för artiklarna. Och det var bra klädreportage och så. Sen hade dom en tipssida med grejer man kunde köpa till sin tjej. Till och med min tjejkompis tyckte att det var bra. Men så är det ju inte porr heller. Det ser man ju på dom påkostade modellerna. Dom har alltid jättedyra kläder på sig och så. Och dom är liksom snyggt sminkade också. Sen hade dom ett reportage om hur det ser ut backstage på en sån där nakenplåtning och det är till exempel tjejer med som sminkar och så. Inte alls så ojämställt som man kan tro alltså.
Ja, sen har jag ju dom där bloggarna, där tjejer ibland råkar lägga upp bilder på sig själva. Helt förkastligt såklart, men oundvikligt eftersom jag ju inte vet i förväg vad som kommer i nästa bloggroll liksom. Där är det ju jag som är offret. Och visst, ibland händer det att nån tjej på min msn skickar över nån bild. Men det är inte jag som tjatar om det. Jag kollar inte på porr. Jag kollar så lite på porr att jag inte ens har lampan tänd när jag ligger med nån.
Eller jag ligger inte heller. Så lågt skulle jag aldrig sjunka i porrträsket.

4 kommentarer:

Anonym sa...

De flesta män prioriterar intensitet före intimitet. Det kan man raljera över. Eller gråta över. Det är hur som helst helt uppenbart att detta sänker både mäns och kvinnor självkänsla och värdighet. Som skulle kunna vara bra för både dem själva och planeten.

.perpotator sa...

Det där med prioriteringen håller jag inte med om. Jag påstår att män och kvinnor ligger (höhö) ganska lika i den där jämförelsen. Åtminstone om man ser till singelkulturen. Alla drömmer om intimiteten och medan man letar den så är intensitet både ett sätt att leta och hålla sig flytande. Inget fel med det.

thewoodfairy:: sa...

Love :)

Anonym sa...

Fast intensitet är det som gör att man inte hittar det man letar. Jag lovar. Det är verkligen så.