onsdag, september 29, 2010

i natt jag drömde

Alltså, jag hade druckit massa shots. Tequila till på köpet faktiskt (blärk). Så drömmen var liksom om det, fast mest om att jag tyckte att det jobbigaste inte var att jag var full eller så, utan att jag inte kunde köra bil hem. Så jag liksom försökte deala med min kompis om att han skulle köra hem mig och sen ta bilen tillbaka till stan, fast jag tror att han tyckte det var jobbigt. Jag vet inte hur mitt dealande lyckades för plötsligt kom det en vampyr och ville äta på min kompis men jag sa att "du kan få ta av mig istället, fast jag är full och måste sova så du får inte ta så mycket för då kanske du börjar må dåligt".
Nu undrar man ju hur jag kunde veta så mycket om vampyrer i drömmen, men det var så att vi kände varandra tydligen.
Ja det var lite om mig dårå. Frågor på det?

3 kommentarer:

Automeris sa...

Jag vill liksom ge dig något riktigt gott nu, kanske ett grisöra eller en köttbulle, så som man gör med en hund när den har varit extra duktig så att den förstår att den har gjort något extra bra.
Jag tror att jag rent utav ska praktisera det i verkligheten också för att främja ditt bloggande. Varje gång du bloggar ska du få något. Kanske mig i enbart string. Eller en kaka. Ja, en kaka kanske det blir.

.perpotator sa...

jag tar allt det tack

Anna sa...

drömmen känns helt kristallklar för mig och inga direkta frågor på den faktiskt. dock känns det nödvändigt att vi träffas och går igenom lite detaljer - irl såklart.
Jag fixar sponken och du tar med popcornen så ses vi på fredag?
ja?
ja!

Sa Anna