tisdag, september 14, 2010

men guuuu

Vad ska man rösta på????

Jag vill ju inte rösta på moderaterna, för jag tycker faktiskt att dom är lite extrema. Och S är ju liksom lite 1980 på nåt sätt. Och Mp, dom ska ju fjanta på med sitt blockval. Kan dom inte bara sätta sig med vem som helst. Det måste ju vara bättre att få vara med och bestämma liksom.. eller?
Sen är det ju bara skräp alltihop faktiskt. Centern har lite smågrejer som jag stör mig på och Nåt rött parti kommer jag aldrig att rösta på.
Mp skulle ju kunna sitta istället för Kd faktiskt. Det är en regering som jag skulle rösta på alla dar i veckan.

Det blir nog Mp. Eller Centern. Eller Mp.. eller M kanske ändå. Hmm jag vet inte jag veeeet inte!!!1!

7 kommentarer:

30+ sa...

Det är ingen vits att taktikrösta. Jag kör på Mp för dom har det enda vettiga alternativet både när det gäller miljö och liberala värderingar. (Nu när Fp bytt ut liberalism mot förbud och SD-luktande idiotförslag.)

Sen får det vara hur som helst med blockerierna. Dom får väl lösa det efteråt. I alla fall när Jimmie sitter där och flinar från öra till öra i plenisalen.

.perpotator sa...

Ja, det lutar åt det. Mest för att jag inte KAN komma överens med mig Själv om något annat alternativ. Jag skulle skämmas om jag sa att jag röstat på något annat än Mp helt enkelt.

thewoodfairy:: sa...

Min dialog var precis likadan, Min lösning var såhär: Vilket parti kan jag rösta på och sedan stå för det?

Miljöpartiet är enda.

Och jag säger som 30+: Det får vara hur som helst med blockerierna.

Pallar inte.

Automeris sa...

Ja, visst. Man kan rösta på Mp och slippa skämmas över sitt partival. Men kan man leva med sitt blockval då? Faktiskt lika självklart som att Peter Eriksson kommer med Wetterstrand så kommer Mona och hela jävla vänstern också när ni inte orkar vara taktiska. Och kanske det bidrar till att hela oceanångaren som är sverige måste göra en 180 sväng och börja släpa sig tillbaka åt andra hållet igen.
Och DÅ ska du få se på ångest mitt i natten, ja herrejävvlar! (skämt åsido....eller?)
Jah. Här bekänner man färg å så dårå. Jag hoppas att ni kan rösta på Mp och således behålla era skämskuddar i tryggt förvar i garderoben och att alliansen ändå får tillräckligt med röster för att vinna. Och så levde vi lyckliga i alla våra dagar och Mona tog sitt förgiftade äpple och gick hem.

Anonym sa...

Vänd inte kappan mer efter vinden, nu. Du kommer att snurra in dig och snubbla och inte ta dig till vallokalen alls. Du tänkte igenom det här 2006 och behöver alls inte tänka igenom det en gång till. Allihopa vill samma sak nu som då.
/The Besserwisser

thewoodfairy:: sa...

Alliansen har en politik som jag tycker är bra på många sätt och för en verklig chans tycker jag nog de borde få möjlighet en mandatperiod till.
Däremot så dör jag inte om de rödgröna vinner heller. För _mig_ väger de ungefär lika i bra-dåligt, fast inom olika områden. Alltså kan jag inte stå för ett blockval åt endera hållet, och vill inte heller låtsas att jag tror att jag kan det.
Men jag kan stå för ett partival. Och då är det parti jag får rösta på och inte block.

.perpotator sa...

Alla partier i Alliansen vill ha kvar skyddsjakt på varg. Det vill inte Miljöpartiet. Det räcker för mig för den här gången.
Borgarbrackor!