onsdag, oktober 13, 2010

jag leker Dylan

Jag är den sötaste pojkvännen som man kan ha tänker jag och gör en film till min tjej. Och gissa vad! Hon ba; åh du är den sötaste killen man kan ha.
Jaba mhm gölle jag.Det är ju kanske en ripoff av Bob Dylans Subterranean Homesick Blues skulle vissa säga då. Ja, säger jag då, det kanske det är. Och sen så kanske jag syncade texten bättre än honom.
Om man inte gillar Dylan så kan man börja gilla honom genom att lyssna på den fina Boots of Spanish Leather. Sen kan man lyssna på hela Blonde on Blonde också. Den finns inte nånstans på tuben eller Spotify så man får kanske köpa den. Eller ladda hem kanske.. Hmm, ja, ladda hem den för att visa ditt missnöje med att den inte finns på Spotify eller tuben.

8 kommentarer:

30+ sa...

Du har en rund röd matta från IKEA som heter PS. Kommer värmeljusen också därifrån?

Annars var det fint dårå.

.perpotator sa...

30+; Den röda mattan har jag stulit från en gammal rik arbetsgivare ute i Marievik. Hållaren för det större ljusen är en skål som kommer från Myrorna och den lilla hållaren kommer från nånstans jag inte minns just nu.. Papperen kommer från Panduro och pennorna är av okänd härkomst. Så är det med det

thewoodfairy:: sa...

Fast mattan heter fortfarande PS och kommer från Ikea.

Kuriosa: en gång i tiden var jag tänd på Reuben Sallamander. När han lämnade in sin nyköpta röda PS matta till IKEAS byten och återköp så tvingade jag min rumskompis som jobbade där att köpa den och ta hem den. Så att jag fick...ja du vet... vara nära en tingest som Reuben varit nära.

Sen dess har jag blivit frisk.

Automeris sa...

30+ ser till att försöka sätta Perpo på plats dra ner honom från hans höga häst. Någon måtta frå det vara. Du har handlat på IKEA! Det är billigt och svensson! Minuspoäng.
Perpo kontrar med att säga att något så svensson som att handla på IKEA det har han minsann inte gjort, och har han det så är det så oviktigt så det minns han inte. Han är däremot en robin hood-liknande sann estet som handlar på myrorna och panduro. Pluspoäng alltså.

Nu kommer jag och analyserar detta och poängställningen ser ut såhär; Det blir pluspoäng för den sockersöta filmen.
Otroligt nog får man faktiskt inte minuspoäng för att ha handlat på IKEA. MEN man får minuspoäng för att förneka att man har handlat på IKEA.

På stenåldern så slogs männen för att ta reda på vem som var bäst. Nu kommenterar de varandras bloggar istället.

.perpotator sa...

Jag vill inte slå 30+ för då kanske han går sönder. Han är en sån där datakille sörrö

thewoodfairy:: sa...

Automeris - men vad blev poängen då?

Hur många pluspoäng för filmen och hur många minuspoäng för förnekandet av IKEA?
(Oj fick referenser till bibeln där, ingen annan? nähäe)

På stenåldern umgicks folk med varandra. Nu kommenterar de varandras bloggar istället.

emster sa...

Du är fin.

Anonym sa...

På stenåldern var det här min kille. Nu för tiden glömmer jag att kommentera hans blogg för att jag bara sitter på facebook.
Orkade förresten inte titta på filmen, men den är säkert fin. Om det skymtar en soffa i bild är det min och den är från IKEA.
/B