tisdag, januari 11, 2011

en sak till om toa

Jag kunde inte gå på toan för det stod två stycken och pratade i korridoren utanför. Alltså, jag kan inte gå på toan när människor tittar på när jag öppnar dörren och går in där. Jag vet ju att dom tänker det då, att nu går han på TOAN! Kanske BAJSAR han och då torkar han BAJSET och sen kanske han tillåmed tittar på BAJSET och så. Och sen så tittar dom på mig när jag kommer ut och så tänker dom säkert en massa andra saker om mig och toan.
Så jag gick förbi och låtsades att jag hade ett ärende till köket. Nu sitter jag här med en till kopp te och behöver gå ännu mer på toan för sist jag skulle gå så var det också folk i närheten.
Så här kan jag hålla på en hel dag och inte gå på toa. Sen när jag ska åka hem så får jag sitta och vara jättenödig för att jag har inbillat mig att folk är intresserade av mina toabesök.
Jag känner en som gick på toan i tvättstugan i källaren när han hade tjejbesök. Det är väl kanske inte nästa steg för mig, men jag känner att jag kanske måste göra nåt åt det här nu snart.

ps/ jag har en tes om killar och makt och toabesök också, men den kommer ni att få höra om senare./ds

1 kommentar:

emster sa...

hehe. väntar m spänning.