måndag, mars 07, 2011

payback snart

Ni som har en bild på ert barn som pressbild på facebook. Allvarligt. Sluta genast med det. Skaffa en egen jävla facebooksida till ungen eller byt till en bild på er själva liksom. Ni är inte ert barn, det är inte er unges jävla facebook och vi tycker inte att dom är söta ok. Spädbarn är röda, kletiga på huvudet och bajsar gulaktigt klet som säkert är väldigt speciellt att ta hand om.
Simla provocerande alltså.

Vänta bara tills jag får barn. Då ska jag skicka alla mail på barnspråk, byta min passbild till en bild på barnet och skaffa ica-kort i ungens namn. Jag byter fan regplåtarna på bilen också.

Vi som inte har egna barn vill inte se era på bild så fort det ska till nåt. Vi vill inte krocka med era barnvagnar och vi vill inte höra om vad den sa eller gjorde för gulligheter imorse. Det är som att vi skulle berätta för er varenda eviga sekund vår katt gör nåt sött. Inte ok, ok.

Fattar inte att man ska behöva blogga om det här alltså.

6 kommentarer:

Automeris sa...

word

Linn sa...

hahahaha!

H sa...

Är det här ditt bakvända sätt att berätta för oss att ni ska ha barn? :P

.perpotator sa...

nejdå. när det händer så kommer jag att basunera ut det på samma sätt som alla andra gör det. kanske en bild på magen och så tänkte jag..

Anonym sa...

Är det här ditt rättvända sätt att berätta att du hellre skulle vilja ha barn?

Anonym sa...

tror mer på den ovanstående anonyms analys. man tror aldrig att man ska bli sån och sen blir man sån ändå när man får barn. just wait and see.
/Sara